Autor: Raigo Neudorf • 7. mai 2014
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Elektrikud saavad Baltimaade parima õppeväljaku

Elektrilevi avab 8. mail laiendatud õppeväljaku, mis võimaldab välitööde elektrikutele vajalikku väljaõpet.

Ettevõtte teatel pole koolis võrguelektriku eriala enam kui 10 aastat õpetatud ja küsimus, kas meil jätkub piisavalt kvalifitseeritud tööjõudu, kerkib iga suurema tormi ajal.

Sellest tulenevalt otsustasid Elektrilevi, Elektritööde Ettevõtete Liit ja Tallinna Polütehnikum käivitada täiendõppeprogrammi juba töötavatele elektrikutele ning sügisest plaanitakse taastada kutsekoolis ka pikka aega puudunud võrguelektriku eriala.

Koostöö raames avatakse ka uuendatud õppeväljak, mis laiendab elektrikute õppevõimalusi, sh saab õppida pingealuseid töid. Koostööst kasusaaja on elektriklient kiiremate, kestvama tulemusega ja vähesemate katkestustega võrgutööde näol.

8. mail toimubki Tallinnas Kadaka teel asuva Elektrilevi juhtimiskeskuse territooriumil avatseremoonia, mille käigus avatakse laiendatud õppeväljak (mis on suurim ja vaieldamatult parimate võimalustega Baltikumis). Samal ajal tehakse algust ka võrguelektrikute iga-aastaste kutsevõistlustega, kus osalevad parimad rikkebrigaadid.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077