Autor: Raigo Neudorf • 2. aprill 2014
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Rakveres toimub töömess

3. aprillil toimub Rakvere Spordikeskuses (Kastani 12) töömess „Leia töö Eestis või mujal Euroopas“.

Messile on oodatud kõik inimesed, kes on huvitatud töötamisvõimalustest nii Lääne-Virumaal kui ka mujal.

Tööotsijad saavad tutvuda tööpakkumistega, vestelda tööandjatega ning kuulda töötamise tingimustest otse tööandjalt. Tööandjatel on võimalus end tutvustada ning uusi töötajaid leida.

Töötukassa Lääne-Virumaa osakonna juhataja Inge Alametsa sõnul korraldatakse Rakveres töömessi esimest korda.

„Messi peamine eesmärk on viia kokku tööandja ja tööotsija, et mõlemad saaksid rohkem infot tööturul toimuvast,“ sõnas Alamets. „Messil osalevad väga erinevad tööandjad, nii oma tegevusvaldkonna kui ka suuruse poolest. Lisaks püsivatele töökohtadele pakutakse ka hooajatöid ning loodame, et iga osaleja leiab enda jaoks midagi huvipakkuvat,“ lisas ta.

Homsel messil osaleb 25 tööandjat. Lisaks tööandjatele on kohal ka kutsekoolid ning töötukassa head koostööpartnerid. Ettekandeid saab kuulata Eesti Töötukassalt (ettevõtluse alustamise toetusest ja EURES teenusest), maksu- ja tolliametilt ja tööinspektsioonilt.

Uksed on avatud kella 11.00 – 15.00.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077