Autor: Raigo Neudorf • 28. veebruar 2014
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Pekkaniska omanik suri vaid 38-aastasena

Soome ettevõtte Pekkaniska enamusaktsionär Janne Niska suri eile oma kodus kõigest 38-aastasena, vahendab Yle.fi.

Pekkaniska tegeleb tõstukite ja muu tõstetehnika müügi ja rendiga ning Janne Niska oli nii ettevõtte enamusaktsionär kui ka juhatuse esimees.

Mees suri eile oma kodus ning tema surma põhjuse selgitab välja kohtumeditsiiniline ekspertiis. Janne Niska oli enamusaktsionär veel kahes äriühingus, mis tegelevad platvormtõstukite rendi ja tuuleenergeetika komponentide tootmisega.Hiljuti investeeris Niska just tuuleenergeetika projektide arendamisse.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077