Autor: Raigo Neudorf • 30. jaanuar 2014
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Tööstusuudistes hakkab ilmuma Columbus Eesti blogi

Alates 2014. aasta jaanuarist hakkab Tööstusuudistes ilmuma konsultatsiooniettevõtte Columbus Eesti blogi.

Blogis jagavad oma kogemusi ja nõuandeid nii Columbus Eesti spetsialistid kui ka konsultatsioonifirma klientide ja koostööpartnerite esindajad.

Puudutame teemasid, mis on seotud nii tööstuse, tootmise, kaubanduse kui logistika valdkondadega ning pakume nii soovitusi, nõuandeid kui ka praktilisi kogemuslugusid, mis võiksid huvi pakkuda ka laiemale ettevõtete ringile.Columbus Eesti blogi hakkab täienema keskeltläbi korra kuus.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077