Autor: Raigo Neudorf • 23. jaanuar 2014
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Toiduainetootjaid kutsutakse Hiinasse eksporti arendama

Eesti Kaubandus-Tööstuskoda koostöös EASiga kutsub Eesti toiduainetetööstuse ettevõtteid osalema projektis, mille raames aidatakse väljavalitud ettevõtetel leida koostööpartnereid Hiinas.

Projekti raames korraldatakse kontaktüritus (visiit) Hiinasse, mille aeg valitakse välja koos osalejatega, pidades silmas ka Hiinas toimuvate nimetatud valdkondade oluliste messide toimumisaegu, et messikülastusega pakkuda veelgi visiidile lisaväärtust.

Kontaktüritus sisaldab seminari sihtriigis, osalejate individuaalseid kohtumisi sihtriigi ettevõtetega ning sihtriigi ettevõtte ühiskülastust sihtriigi vastava valdkonnaga seotud ettevõttesse.

Kontaktürituste osalejaks saab olla toiduainetetööstuses tegutseva mikro-, väikese- või keskmise suurusega Eesti ettevõtte juht, omanik, müügi- või ekspordijuht, kelle eesmärk on laiendada ettevõtte eksporti Hiinas.Kontaktürituse kutsus EAS ellu Euroopa Regionaalarengu Fondi vahenditest.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077