Autor: Raigo Neudorf • 25. november 2013
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Tutvu „Tööstusettevõtete Äriplaan 2014“ ettekannetega!

Läinud reedel, 22. novembril toimus Tööstusuudiste poolt korraldatud konverents „Tööstusettevõtete Äriplaan 2014“. Toome lugejateni konverentsil esitletud ettekanded ning konverentsil osalenute nimekirja.

 I SESSIOON

10.00-10.30 Mida teeb riik selleks, et Eestisse välisinvesteeringuid meelitada? EASi juhatuse esimees Taavi Laur

 

 

10.30-11.00 Arutlusring: kuidas vältida tööstuses viimase 20 aasta vigu? Osalejad: AS Standard omanik Enn Veskimägi, ettevõtja Raivo Vare11.00-11.30 Tööstussektori väljavaated 2014-2020 eelarveperioodi toetuste taotlemisel MKMi majandusarengu osakonna juhataja Kaupo Reede11.30-12.00 Milline on riigi nägemus tööstussektori tulevikust? Arutlusringis osalevad majandusminister Juhan Parts, EASi juht Taavi Laur ning õppejõud ja konsultant Ingrid JoostII SESSIOON13.00-13.30 Tööstuse tulevikutrendid: mis eristab võitjaid kaotajatest? Ettevõtja ja visionäär Raivo Vare.

13.30-14.00 Tööstusettevõtte uued arengusuunad ja ärimudelid: virtuaaltehas. OÜ Virtuaalettevõte asutaja Marko Kokla.

14.00-14.30 Suurtööstuse valupunktid ja arenguvõimalused - Estonian Celli tulevikunägemus. Estonian Celli juhatuse liige Siiri Lahe.

 

III SESSIOON

15.00-15.20 Martin Arula (AS Toftan) ootused ja kartused metsa- ja puidutööstuses aastal 2014

15.20-15.40 Meelis Einsteini (AS Kunda Nordic Tsement) ootused ja kartused ehitusmaterjalide tööstuses aastal 2014

15.40-16.00 Kaido Kaare (AS Kalev, AS Põltsamaa Felix) ootused ja kartused toiduainetööstuses aastal 2014

16.00-16.20 Vaido Palmiku (AS Estanc)ootused ja kartused metallitööstuses aastal 2014

16.20-16.40 Seth Lackmani (Ericsson Eesti) ootused ja kartused elektroonikatööstuses aastal 2014

16.40-16.50 Moderaatori kokkuvõte, konverentsi lõpetamine

 

Tööstusettevõtete Äriplaanile registreerusid:

AAL SIRJE                    HENKEL MAKROFLEX

AAV ETHEL                   DIAPOL GRANITEARUAAS ANDREAS    SAKU TEHNOCOJOCARU ELENA    HORIZON TSELLULOOSI JA PABERIEHRPAIS TÕNU           VIIRATSI SAEVESKIHIIEPUU RAIT               TARMELHUMMAL ANDRES         VARA SAEVESKIISKÜL RIHO                  KUNDA NORDIC TSEMENTJUKK ANDO                 UPM-KYMMENE OTEPÄÄKARNER KERTU            ÄRIPÄEVKASK HANNES             ROLANDS MOISEJSKEERBERG ERIK         ENERPOINT SAAREKIRSPUU MATI             SANTA MARIAKUKK URMAS               KUNDA NORDIC TSEMENTLAPKO ANNA                 HORIZON TISSUELAURIK ELVAR               KARL STORZ VIDEO ENDOSCOPY ESTONIALEETMA IMRE                KUNDA NORDIC TSEMENTLILLESAAR CLAIRE       SWEDBANKLIPRE ERKI                      ABBLUIK KALEV                     HENDAYA INVESTMEIER PILLE                  VÕRUMAA KUTSEHARIDUSKESKUSMETSAMAA ANTI              RUUKKI PRODUCTSMUUG JAAK                     ELME MESSER GAASMÄND MARGUS              VIIRATSI SAEVESKIMÕRD PEETER               ENSTO ENSEKNEUDORF RAIGO          ÄRIPÄEVNOOR MIHKEL                NORDECON BETOONOINBERG ANU                DAMMIXPAJUNDI ENE                  SAGRO FOODPALMIK VAIDO                  ESTANCPARVE TIIDO                   DNB PANKPIHLAK MATI                   TARTU MILLPILVISTO TÕNIS             KARL STORZ VIDEO ENDOSCOPY ESTONIAPOST TOOMAS               NORDKALKPÄRNITS ÜLO                 MAINOR ÜLEMISTERAHUMÄGI REIO             HYRLESRASPEL TRIIN                 HORIZON TSELLULOOSI JA PABERIREIMER RENE                 HISSMEKANO ESTONIAREIVIK AIVAR                   VOLTAROOS VALERI                  EESTI KREDIIDIPANKROOT ANDRES               KPMG BALTICSSARAPUU JAANIS           HAMMARPRODUKTERSAVI KATRIN                     NORDEA FINANCE ESTONIASAVIAUK MARKO              NORTALSILLARI ANU                     DNB PANKSISASK URMO                 HYRLESSMIDT ANDRES                SMIDT METALLSOOME VEIKO                  SAUE PRODUCTIONSUITSO UKU                    STEELMANSUSI ÜLLE                        NEFAB PACKAGINGTAKLAJA ANDRES            RANTELONTOOTS MATS                     SWEDBANKTRUUS JÜRI                      IKODORTSERNANT TÕNU           VIIRATSI SAEVESKIVAGEL JAANUS                NETTVAINO ELEN                      DANSKE BANK A/S EESTI FILIAALVALLASTE ERIK               DIAPOL GRANITEVARIK KEN                        ATEMIXVELLING MAGNUS          NORDECON BETOONVENE RAUL                      WERMOVILIST MARTIN                 VILIST INVESTVINK JAANO                     NORDECONZINOVJEV ANU                  CONVI FOOD SWEETSZINOVJEV SERGEI            CONVI FOOD SWEETSPALMIK VAIDO VESKIMÄGI ENN KOKLA MARKO ARULA MARTIN LACKMAN SETH GUSTAV REEDE KAUPO LAHE SIIRI JOOST INGRID EINSTEIN MEELIS VARE RAIVO PARTS JUHAN LAUR TAAVI 

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077