Autor: Raigo Neudorf • 3. september 2013
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

EAS aitab ettevõtetel ekspordipartnereid leida

Ettevõtluse Arendamise Sihtasutus käivitas uue teenuse, mis aitab ettevõtjatel lihtsalt ekspordipartnereid leida, vahendab Tehnopol.ee.

Nimetatud teenus aitab Eesti eksportööridel leida välisturgudel õige ekspordipartneri vastavalt iga ettevõtte vajadusele. Ekspordipartneri otsingu teenus on esimene ja oluline samm ekspordinõustamise teenuste portfelli kujundamisel.

Ekspordipartneri otsing on iga ettevõtte vajadustest lähtuv konsultatsiooniteenus, mis lepitakse EASi ja ettevõtte vahel kokku. Teenuse tellinud ettevõttele koostatakse vastava turu kohta lühianalüüs (konkurents, standardid, hinnatasemed, barjäärid jne).Teenuse olulisem osa on eksportööri poolt ette antud profiilile vastavate potentsiaalsete klientide otsimine, nendes Eesti ettevõtte vastu huvi tekitamine ning vastastikuse huvi korral ärikohtumiste kokkuleppimine, vajadusel ka esmastel kohtumistel osalemine.Teenuse maksumus ettevõttele ühe turu kohta on 500 eurot (+km).  Ekspordipartneri otsingu teenust pakuvad  EASi ekspordinõunikud kuuel turul.Uue teenusega saab lähemalt tutvuda EASi koduleheküljel.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077