Autor: Indrek Kald • 3. juuni 2013
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Hella Hundi endine juhataja avas Muhus pagariäri

Restorani Hell Hunt endine juhataja Martin Sepping laiendab KredExi stardilaenu abil OÜ Muhu Pagarid tegevust ning avab Liival uue pagaritöökoja.

Hetkel tegutsetakse allüürnikena Vanatoa turismitalus Koguval. 10 000eurose stardilaenu toel uue töökoja avamine juunis võimaldab senisest kaks korda suuremat tootlikkust ning palgata juurde paar abilist.

"Muhu leib on väga populaarne eelkõige kohalike, aga ka turistide hulgas. Meie põhikliendiks on Saaremaa Tarbijate Ühistu Liiva ja Orissaare kauplused, vähesel määral restoranid ja muidugi Vanatoa turismitalu," ütles Muhu Pagarid OÜ juhataja ja pagar Martin Sepping.

Muhu Pagarid OÜ alustas tegevust selle aasta jaanuaris. Martin Sepping on varasemalt töötanud restoranide Tsink Plekk Pang ja Hell Hunt juhatajana.

KredExi stardilaenu väljastavad Swedbank, Nordea ja SEB. Stardi- ja mikrolaenu käenduse programm on aastail 2008–15 rahastatav Euroopa Sotsiaalfondist.

KredEx on riigile kuuluv finantsasutus, mis aitab parandada Eesti ettevõtete rahastamisvõimalusi, maandab krediidiriske ja võimaldab inimestel rajada või renoveerida oma kodu.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077