Autor: Raigo Neudorf • 7. mai 2013
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

AS Uvic investeeris jäätisetootmisse 4 miljonit eurot

Jüris asuv toiduainetööstus AS Uvic investeeris jäätisetootmise arendusse 4 miljonit eurot ja loodab läbimüügi olulisele kasvule käesoleval hooajal.

„Olles üks suurimaid külmutatud toodete tootjaid Balti riikides, ei suutnud me mööda minna „kõige magusamast“ segmendist – jäätisetootmisest. Investeeringud uude tootmisesse moodustasid kokku 4 miljonit eurot. Ja mis eriti meeldiv, uue toodangu väljalaskmine langes kokku ettevõtte 20. juubeliga,“ märkis ASi Uvic juhatuse esimees Alexander Musarov.

Tema hinnangul võimaldavad mahukad investeeringud kõrvaldada kahtlused selle kohta, kui edukalt Uvici jäätist Balti riikide turgudel müüma hakatakse. Optimismi tugevdab ka toodangu sisseostulepingute olemasolu suurimate kaubanduskettidega Eestis, Lätis ja Leedus, aga samuti koostöö kaupmeestega „privat label“-sortimendi osas.

„Uuendatud tootmine võimaldab väljastada praktiliselt kõiki olemasolevaid jäätisesorte – klassikalistes vahvlitopsides, koonus-topsides, brikettjäätist, tavalist eskimot, aga ka külmutatud puuviljamahla,“ lisas Musarov.

AS Uvic on 1993. aastal Eesti kapitalil asutatud ettevõte, mis on 20 aasta jooksul tulnud erinevate toiduainekonkursside võitjaks.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077