Autor: Ave Lepik • 7. mai 2013
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

220 Energia: üle ootuste suur kasum

„Meie majandustulemused on ületanud oodatut mitmekordselt," tunnistas 220 Energia juhatuse liige Marko Allikson.

220 Energia OÜ teatas, et ettevõtte esimese kvartali käive oli ligi 2 miljonit eurot ning tegevuskasum ligi 80 tuhat eurot.

220 Energia turuosa märtsikuus oli Eleringi andmetel 1,7% ning elektrit müüdi ligi 15 000 Eesti eri paigas.  

„Meie majandustulemused on ületanud oodatut mitmekordselt ning ärimudeli tugevust näitab juba esimesest tegevuskuust jooksvasse kasumisse jõudmine,“ ütles 220 Energia juhatuse liige Marko Allikson.

Ettevõtte müügijuht Vahur Kukk lisas, et nende pakkumist toetab kindlasti fikseeritud hinnast selgelt odavam börsihind, mis on klientidele esimesel neljal kuul arvestatava kokkuhoiu andnud.

220 Energia OÜ on põhiosas Eesti ja vähemusosas Soome erakapitalil põhinev elektrimüügiettevõte, kelle eesmärk on pakkuda soodsaima hinnaga elektrit nii era- kui ka äritarbijale.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077