• 23.04.13, 13:58
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine

Salvest otsib uut juhti

Tartu hoidistetootja AS Salvest otsib konkursi korras uut juhatuse liiget, sest ettevõtet tosin aastat juhtinud Tamara Gubenko taandub pensioniea tõttu kohalt.
Hiljuti 65aastaseks saanud Gubenko on töötanud Salvestis üle 35 aasta. Alates 2011. aastast on ta olnud juhatuse liige, tema vastutusalaks on olnud üldjuhtimine. Salvesti teiseks juhatuse liikmeks on Priit Karp.
"Tamara on jõudnud sellesse ikka, et võiks koha nooremale üle anda," lausus Salvesti nõukogu esimees Veljo Ipits. "Oleme sellel teemal temaga juba ammu rääkinud."
Ipits ütles, et tõenäoliselt ei lahku Gubenko päriselt ettevõttest, vaid temast saab nõukogu liige. "Ta jääb jõu ja nõuga toetama ettevõtet," lisas suuromanik Ipits.
Ipitsa sõnul otsustasid nad korraldada ettevõtte juhatuse liikme leidmiseks avaliku konkursi.

Seotud lood

  • ST
Sisuturundus
  • 09.10.24, 15:36
Better World – RS veebipoe keskkonnasäästlikud valikud
Me kõik tahame anda oma panuse keskkonna heaks, kuid seda pole alati lihtne teha. Ühe suurema elektroonika ja tööriistade edasimüüja, RS’i Better World tootevalik on aga mõeldud just selleks, et oleks kergem teha keskkonnasõbralikke ja usaldusväärseid otsuseid, mis on paremad inimestele, planeedile ja teie ettevõttele.

Hetkel kuum

Liitu uudiskirjaga

Telli uudiskiri ning saad oma postkasti päeva olulisemad uudised.

Tagasi Tööstusuudised esilehele