Autor: Raigo Neudorf • 22. aprill 2013
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

ETS NORDi müügitulu kasvas üle 60 protsendi

Ventilatsioonitarvikute tootja ETS NORD ASi müügitulu ulatus möödunud aastal 13,25 miljoni euroni, kasvades aastaga 62%.

Ettevõtte teatel moodustas ekspordi osakaal kogumüügist 62% ning firma puhaskasum kasvas 1,25 miljoni euroni.

ETS NORD’i  juhatuse liikme Markku Mattila hinnangul  jätkub ettevõtte müügikasv vaatamata ehitusturu mõningale jahtumisele Skandinaavias ka käesoleval aastal. Ettevõtte eesmärgiks on saavutada 2013. aasta lõpuks Soome turul 10% turuosa.

ETS NORD on Eesti suurim ventilatsioonitarvikute tootja, mis on asutatud  1998. aastal. Ettevõttel on tootmis- ja logistikaüksus Tallinnas, tootmisüksus Jüris ning tootmis- ja logistikaüksus Tuusulas Soomes. Ettevõte annab tööd  137 töötajale Eestis ja 18 töötajale Soomes.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077