Autor: Ave Lepik • 12. aprill 2013
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Puitmajaliidu juhina jätkab Argo Saul

Eesti Puitmajaliidu üldkoosolek otsustas, et juhatuse esimehena jätkab Argo Saul Nordic Houses OÜst ning juhatuse aseesimehena Elari Kivisoo Ökoehituse ASist.

10. aprilli koosolekul valiti uus

juhatus koosseisus Andres Minn (Mountain Loghome OÜ), Andrus Prangli (Hobbiton Home OÜ), Saul, Kivisoo ja Sven Mats (Matek AS).

"Uue juhatuse esimene ülesanne on üldkoosolekul kinnitatud uus tegevuskava ning selle alusel liidu ja juhatuse tegevuse korraldamine, et tagada süstemaatiline ja tulemuslik eesmärkide poole liikumine," sõnas Saul.   

Eesti Puitmajaliit on asutatud 17 puitmaju tootva ettevõtte poolt 1999. aasta 20. mail. Käesoleval hetkel kuulub liitu 30 ettevõtet – element- ja ruumelementmajade, käsitöö ja masinpalkmajade, aiamajade tootjad ning puitmajade arhitektid ja projekteerijad. Eesti Puitmajaliidu liikmete müügitulu ja töötajate arv moodustab ligikaudu 45-50% kogu kohaliku sektori vastavatest näitajatest. Sealhulgas ulatub puitmajade ekspordi reaalne osakaal ligi 95 protsendini sektori müügitulust.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077