Autor: Raigo Neudorf • 9. aprill 2013
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Polven Foods otsib müügi- ja turundusjuhti

Majoneesi ja kondenspiima tootja OÜ Polven Foods otsib oma meeskonda müügi- ja turundusjuhti.

Polven Foodsi Balti turgude müügijuht Jüri Loonurm selgitas, et kuna ettevõtte senine müügi- ja turundusjuht otsustas uusi väljakutseid otsima asuda, peab tootmisettevõte leidma endale uue inimese.

Polven Foodsi peamisteks tegevusaladeks on kondenspiima ja majoneesi tootmine ja turustamine ning ettevõte kuulub Baltikumi juhtivate majoneesi ja kondenspiima tootjate hulka.Otsitava müügi- ja turundusjuhi tööülesanneteks on suhete hoidmine ja arendamine suurklientidega ning müügi- ja turundustegevuste organiseerimine, planeerimine, elluviimine ja analüüs.Polven Foodsi suuremateks klientideks on kohalikest poekettidest näiteks Rimi ja Selver, tootjatest aga AS Kalev.Loonurme sõnul müüb ettevõte oma toodangut lisaks Eestile veel Läti, Leedu, Poola ja Saksamaa turgudel. Samas on ettevõttel kavas laieneda ka Venemaa turule, kuid selle aasta plaanide sisse nimetatud samm veel ei mahu.Hetkel pakub Polven Foods tööd umbes poolesajale inimesele, ettevõtte tooteportfelli kuulub 50-60 toodet.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077