Autor: Marta Jaakson • 1. aprill 2013
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Tööinspektsiooni juhi kt tasu kasvas 6000 euro võrra

Tööinspektsiooni peadirektori asetäitja Herko Suntsi töötasu kasvas aastaga ligi kuue tuhande euro võrra.

Peadirektori asetäitja Heiko Sunts teenis inspektsioonis 2012. aastal ligi 30 680 eurot, mis on 5931 eurot enam kui eelmisel aastal.

Tööinspektsiooni endine peadirektor Katrin Kaarma töötas eelmisel aastal kaheksa kuud, mille jooksul teenis 9939 eurot.

Arstiharidusega Kaarma töötas tööinspektsiooni peadirektorina 1. jaanuarist 2007 kuni 31. augustini 2012 ning lahkus, sest soovis jätkata tööd arstina. Tööinspektsiooni uus peadirektor alates 2. jaanuarist Ain Noormägi.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077