Kuidas tõsta ettevõtte efektiivsust?

Mis on selle põhjuseks, et osa ettevõtteid suudab töötada teistest efektiivsemalt, kontrollides paremini oma kulusid ja olles seeläbi konkurentsivõimelisem?

Ilmselt peitub vastus selles, kui teadlikult ja läbimõeldult on korraldatud oma tööprotsessid ning kui hästi on planeeritud tulevased tegevused. Headel aegadel pole efektiivsus küll suur probleem, kuid halbadel aegadel muutub see ka seni edukates ettevõtetes ootamatult oluliseks. Seepärast on tähtis mõõta efektiivsusega seotud parameetreid optimaalselt ja efektiivselt.

Sellele, kuidas panna kuluarvestus tööle ettevõtte eesmärkide saavutamise nimel, annab vastused 4. aprillil Meriton Conference & Spa hotellis toimuv koolitus „Kuidas läbimõeldud kuluarvestus aitab kasumlikkust tõsta?”

Koolituse jooksul omandavad osalejad teadmised, mille abil korraldada ressursikeskset majandusarvestust, arendada ja hallata tõhusalt tegevuspõhist kulumudelit ning analüüsida ja juhtida toodete ja klientide kasumlikkust.

Täpsem info koolituse ja registreerimise kohta asub SIIN.

Osale arutelus

  • raaamatupidaja. ee

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Tööstusuudiseid sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Statistika

Valdkonna töökuulutused

TECH SYSTEMS otsib PROJEKTEERIJA-KONSTRUKTORIT

Tech Systems OÜ

28. veebruar 2019

KLINKMANN EESTI AS otsib MÜÜGIJUHTI

Klinkmann Eesti AS

26. veebruar 2019

RECTICEL otsib QHSE INSENERI

Tammiste Personalibüroo OÜ

21. veebruar 2019

Teabevara