21. veebruar 2013
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Kuidas tõsta ettevõtte efektiivsust?

Mis on selle põhjuseks, et osa ettevõtteid suudab töötada teistest efektiivsemalt, kontrollides paremini oma kulusid ja olles seeläbi konkurentsivõimelisem?

Ilmselt peitub vastus selles, kui teadlikult ja läbimõeldult on korraldatud oma tööprotsessid ning kui hästi on planeeritud tulevased tegevused. Headel aegadel pole efektiivsus küll suur probleem, kuid halbadel aegadel muutub see ka seni edukates ettevõtetes ootamatult oluliseks. Seepärast on tähtis mõõta efektiivsusega seotud parameetreid optimaalselt ja efektiivselt..

Sellele, kuidas panna kuluarvestus tööle ettevõtte eesmärkide saavutamise nimel, annab vastused 4. aprillil Meriton Conference & Spa hotellis toimuv koolitus „Kuidas läbimõeldud kuluarvestus aitab kasumlikkust tõsta?”

Koolituse jooksul omandavad osalejad teadmised, mille abil korraldada ressursikeskset majandusarvestust, arendada ja hallata tõhusalt tegevuspõhist kulumudelit ning analüüsida ja juhtida toodete ja klientide kasumlikkust.Täpsem info koolituse ja registreerimise kohta asub SIIN

Autor: raaamatupidaja. ee

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077