Autor: Indrek Kald • 20. veebruar 2013

Maxima avab 60 töötajaga kulinaaria- ja kondiitritsehhi

Täna alustab Põhja-Tallinnas tööd Maxima kulinaaria- ja kondiitritsehh, kus saab tööd 60 inimest.

Tsehhis valmib iga päev 120 nimetust salateid, lihatooteid ning torte ja kooke, kokku kolm tonni toodangut. Tsehh hakkab kaubaga varustama Maxima Harjumaa, Rapla, Haapsalu ja Kuressaare kauplusi.

Maxima avalike suhete juhi Erkki Erilaidi sõnul investeeriti uude tsehhi  ligi 450 000 eurot. Tooteid valmistatakse tema sõnul peamiselt eestimaisest värskest toorainest. "Suur osa toodetest valmib spetsiaalselt Eesti tarbija maitse-eelistustele koostatud retseptide põhjal," lisas Erilaid.

"Tänu mullu Tallinnas avatud esimestele Maxima XX supermarketitele ja uutele supermarketitele Maardus ning Tartus on meie oma köögi salatite, sooja valmistoidu, lihatoodete ning magusroogade läbimüük kasvanud võrreldes 2011. aastaga enam kui 40 protsenti," märkis Maxima avalike suhete juht.

Jaga lugu
Toostusuudised.ee toetajad:
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudised.ee toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077