Autor: Indrek Kald • 14. veebruar 2013
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Saaremaa laevatootja eksjuht läks Norra laevatehasesse

Saaremaal mitut laevaehitusfirmat juhtinud Peeter Laum võttis vastu Norra ettevõtte Offshore Marine Services pakkumise asuda tööle tehnilise mänedžer-koordinaatorina.

"Firma, mida esindan, teeb peamiselt naftaplatvormide juures teenindus- ja ehitustöid, aga tegutseb ka teistel objektidel, mis laevadega seotud," rääkis Laum Saarte Häälele ja lisas, et näiteks ehitatakse naftaplatvormide jaoks teeninduslaevu.

Laum on varem aastaid töötanud Saare Paadi juhatajana, ligi kaks aastat Baltic Workboatsi tegevjuhina ja oli mullu Kuivastu jahisadama kapten. Varem on ta laevaehituse ja merenduse alal töötanud ka Soomes, Prantsusmaal, Angolas ja mujal.

"Ettevõtteid olen vahetanud mitte selle pärast, et ühes või teises firmas tüdinesin, vaid tehti uusi põnevaid pakkumisi," märkis ta, lisades, et viimased aastad olid huvitavad ka selle poolest, et järk-järgult sai täiendada oma teadmisi ja oskusi.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077