Autor: Raigo Neudorf • 16. jaanuar 2013
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Ericssoni Tallinna tehasel on käimas suurem värbamiskampaania

Ericssoni Tallinna tehas otsib käimasoleva värbamiskampaania raames oma meeskonda ligi veerandsadat uut tehnikaspetsialisti.

„Hetkel on meil vabana umbes 25 erinevat ametikohta sellistes valdkondades nagu toote elutsükli juhtimine ja uute toodete juurutamine,“ ütles Ericssoni Eesti juhatuse liikme Jonas Ygeby nimel Katri Kuuse.

Ta lisas, et enamik vabu positsioone nõuab tehnilisi ja toote elutsükli haldamisega seotud pädevusi.„Lisaks hindame me alati äri- ja suhtlemisoskust,“ märkis Ygeby.Läbi uute spetsialistide värbamise soovib Ericsson lähendada Tallinna tehase operatsioone nende tegevustega, mis on seotud tootearenduse ja uute toodete juurutamisega.Seda, kui palju kavatseb Ericsson sel aastal Eestis uusi töötajaid palgata, Ygeby  siiski ei täpsustanud ning märkis, et ettevõtte värbamisplaanid sõltuvad nii turu- kui ärivajadustest.Ericssoni esindaja kinnitusel on ettevõtte seni olnud uute inimeste palkamisel edukas ning värvatud töötajate pädevusega võib igati rahule jääda.Ericsson teatab oma värbamisreklaamis, et ettevõte otsib oma Tallinna tehasesse silmapaistvaid professionaale, kes oleksid valmis vastu võtma uusi väljakutseid ja vastutust testiarenduse, uute toodete juurutamise ja tarneahela juhtimise valdkonnas.„Juba praegu on Ericssonil Eestis üle 1500 töötaja ning ülemaailmselt on Ericssoni meeskonnas rohkem kui 100 000 töötajat,“ teatab ettevõte.

 

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077