Autor: Raigo Neudorf • 4. detsember 2012
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Vaata, millistes sektorites oli suurim käibe kasv!

Krediidiinfo andmetel toimus 2011. aastal suurim müügimahtude suurenemine elektrienergia, majutuse ja toitlustuse ning mäetööstuse sektoris.

Elektrienergia sektoris kujunes müügimahtude kasvuks 57%, majutuse ja toitlustuse sektoris 35% ja mäetööstuse sektoris 34%.

Käibe kasvult järgnesid ehitus (+31%), põllumajandus, metsamajandus ja kalapüük (+25,3%), töötlev tööstus (+24,8%), hulgi- ja jaekaubandus, sh mootorsõidukite remont (+24,7%), kinnisvaraalane tegevus (+23,2%), kutse-, teadus- ja tehnikaalane tegevus (+18%); veondus ja laondus (+15,8%), haldus- ja abitegevused (+11,6%), info ja side (+7,1%), haridus (+5%) ja muud teenindavad tegevused +1,6%).Samas leidus ka valdkondi, kus 2011. aastal võrreldes 2010. aastaga käive kahanes.Nendeks olid tervishoid ja sotsiaalhoolekanne (-23,9%), kunst, meelelahutus ja vaba aeg (-10%), veevarustus, kanalisatsioon ning jäätme- ja saastekäitlus (-6,8%) ning finants- ja kindlustustegevus (-1,4%).

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077