Autor: Raigo Neudorf • 29. november 2012
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Coca-Cola Eesti juht: peamised riskid on seotud tarbijate heaoluga

Coca-Cola HBC Eesti peadirektori Vitaliy Novikovi sõnul on ettevõtte peamised riskid tuleval aastal seotud tarbijate heaoluga.

„Peamised riskid, mille pärast me mures oleme, on seotud meie tarbijate heaoluga, nende tarbimisharjumuste, sissetuleku ja tarbijate kindlustundega. On selge, et kui mõningad riskid majanduses realiseeruvad, mõjutab see meie tarbijaid ning kogu meie äritegevust,“ vastas Novikov küsimusele, millised on ettevõtte peamised murekohad aastal 2013.

Siiski tunnistas Novikov, et tuleva aasta suhtes on ettevõte meelestatud „ettevaatlikult positiivselt“ ning nii turgu kui ka majanduskeskkonda püütakse näha mõõdukalt positiivselt."Ei ole kahtlustki, et Eestu turul on rohkelt pikaajalisi võimalusi, mistõttu otsime ka pikaajaliselt just positiivset trendi. Lühemas perspektiivis ootame mõõdukalt positiivset arengut turul, mille tekitaks positiivne suundumus majanduses."Seda, kas Coca-Cola Eesti järgmisel aastal ka palku tõsta kavatseb, Novikov siiski ei kinnitanud. „Selles osas jälgime väga turutrende ning viime end vastavusse turu reaalsuse ja ettevõtte tulemustega. Kindlasti ei planeeri me palku vähendada, kuid 2013. aasta tegelik dünaamika sõltub meie ettevõtte tulemustest ning olukorrast turul, mis omakorda on korrelatsioonis suundumustega majanduses,“ sõnas ta.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077