ABB sai Hiinast 100 miljoni dollarilise tellimuse

ABB Grupp sai Hiinast 100 miljoni dollarilise tellimuse jõutrafodele, mis võimaldavad energiatõhusat ja töökindlat, rekordilist 8000-megavatist elektriülekannet.

Konvertertrafod ja nende komponendid valmivad Hami-Zhengzhou ultrakõrgepinge alalisvoolu (UHVDC) ülekandeliini jaoks. Riikliku elektrivõrguoperaatori State Grid Corporation of China uusim ja suurim, 800-kilovoldine (kV) ülekandeliin valmib 2014. aastal. Projekt võimaldab edastada elektrit kivisöe ja tuuleenergia poolest rikkast Lääne-Hiinast suure nõudlusega riigi keskossa.

ABB trafod on 2210-kilomeetrise ülekandeliini kesksed komponendid ning võimaldavad teostada rekordilist 8000-megavatist (MW) ülekannet. Trafod paigaldatakse Hami elektrijaama, kust elekter edastatakse Zhengzhousse.
9 miljoni elanikuga Zhengzhou on Henani provintsi suurim linn. Tänu oma strateegilisele asukohale on Zhengzhou oluline sihtpunkt nii investeeringute kui ka sisserändajate jaoks. Ühtlasi on Zhengzhou Hiina üks kiiremini kasvavaid linnu.

UHVDC ülekanne võimaldab edastada suurt hulka elektrit pikkade vahemaade taha võimallikult minimaalsete kadudega. Samuti võimaldab UHVDC tõhusalt integreerida taastuvaid ja taastumatuid energiaallikaid ning vähendada süsinikdioksiidi heitmeid.

Osale arutelus

  • Raigo Neudorf

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Tööstusuudiseid sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Statistika

Valdkonna töökuulutused

TECH SYSTEMS otsib PROJEKTEERIJA-KONSTRUKTORIT

Tech Systems OÜ

28. veebruar 2019

KLINKMANN EESTI AS otsib MÜÜGIJUHTI

Klinkmann Eesti AS

26. veebruar 2019

RECTICEL otsib QHSE INSENERI

Tammiste Personalibüroo OÜ

21. veebruar 2019

Teabevara