Autor: Raigo Neudorf • 13. november 2012
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Instrutecil osaleb üle 70 asutuse ja ettevõtte 5 riigist

Homme algaval Eesti suurimal tööstusmessil Instrutec 2012 osaleb üle 70 asutuse ja ettevõtte viiest erinevast riigist.

Eesti Näituste teatel annavad Instruteci ekspositsioon ning messil toimuvad teabe-, nõustamis- ja koolitusüritused ülevaate  masina-, metalli- ja aparaadiehituse hetkeseisust  ja arengupotentsiaalist Eestis.

Teisalt toob üritus aga asjatundjaini teiste riikide uusimad teadus-, tehnika- ja tehnoloogiasaavutused antud valdkonnas.Messi eksponendid toovad  messikeskusesse esindusliku tootmistehnika  valiku, lisaks on suur ka messikeskkonnas töötavate komplekssete seadmete osakaal. Samuti leiab messilt valiku erinevates tootmisprotsessides kasutatavaid tööstusroboteid.Suurimate  väljapanekuga osalevad messil Naglis& Err, DV Tools, Nordcity Center, Knuth Baltic, Abplanalp Estee ja BMC Technics.

Messi pidulik avamine toimub 14. novembril kell 12.00 ning messi avab Ettevõtluse Arendamise Sihtasutuse juhatuse liige Krõõt Kilvet.

Messi korraldab Eesti Näituste AS koostöös Eesti Masinatööstuse Liiduga.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077