Autor: Raigo Neudorf • 1. november 2012
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Tiit Nuudi lahkub Paulig Balticust

AS Paulig Baltic pikaajaline juhtfiguur Tiit Nuudi lahkub sel nädalal ettevõtte juhtimise juurest.

Nuudi sõnul on tema ametist lahkumine seotud kahe olulise tähtpäeva täitumisega: oktoobris tähistas ta oma 63. sünnipäeva ehk jõudis kätte pensioniiga, lisaks täitub tal 20 aastat päevast, mil ta alustas Pauligis töötamist.

“Minu lahkumine on seotud tõepoolest sellega, et täitus nii pensioniiga kui ka 20 aastat Pauligis. See sai tegelikult juba 2009. aastal kokku lepitud, et kui mul täitub pensioniiga, lõpeb ka minu juhatuse liikme leping,” märkis Nuudi.

“Tänapäeval on 63-aastane inimene veel suhteliselt noor inimene. Otsustasin edaspidi oma kogemusi pakkuma hakata läbi isikliku firma ning hakkan andma juhtimisalaseid konsultatsioone.” 

Nuudi sõnul on tal hea meel, et Paulig otsustas 1992. aastal riskida, Eestisse investeerida ning keerulisel ajal ka Eestisse püsima jääda.

Ta lisas, et kui 1992. aastal ulatusid Pauligi läbi Eesti minevate äride maht 3,6 miljoni euroni, siis tänavu juba üle 80 miljoni euro.

 

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077