Autor: Indrek Kald • 14. oktoober 2012
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Bo Henriksson: juhtum, mis oleks maksnud mulle töökoha

ABB juht Bo Henriksson rääkis Pärnu juhtimiskonverentsil juhtumist, mis oleks talle töökoha maksma läinud.

Henrikssoni sõnul peab juht iseenda valikuid siiski usaldama, tuues välja juhtumi, mis maksis talle peaaegu töökoha. "Palkasime töötajaid juurde, ehkki oli selge poliitika, et seda ei tehta – meie äri vajadus oli selline. Kokkuvõttes tõi see aga kaasa äri kasvu," rääkis ta.

Lisaks kirjeldas ABB juht mitut lugu, kus probleemiks osutus kontrollita usaldamine – olgu tegu partneri või töötajaga, kes usaldust kuritarvitas. Ebaõnnestumistest õppimine viib edspidi eduni, kuna teeme seeläbi targemaid ja paremaid otsuseid, märkis Henriksson.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077