Autor: Tanel Raig • 26. september 2012
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Vähi: Euroopa vajab Venemaa toorainet

Suurettevõttja Tiit Vähi kinnitusel Euroopa Liidu ja Venemaa koostöö suureneb, kuna lääneriigid vajavad nii turge kui ka toorainet.

Esinedes tänasel Äripäeva konverentsil Äriplaan 2013 ütles Vähi, et Venemaa ja Euroopa Liidu koostöö üha kasvab – tulevad uued gaasijuhtmed, sest lääneriigid vajavad Venema turgu ja toorainet. „Tänane Kesk-Euroopa on täis tööstusi, kes vajavad toorainet,“ lausus Vähi.

Vähi ütlusel võib seega Eesti olla üks suurim Venemaa kritiseerija, kuid sellel ei ole eelnevat arvestades eriti mõju ei Euroopas ega maailmas.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077