Autor: Indrek Kald • 17. september 2012
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Saku turundusjuht asub juhtima ka Läti suurima õlletehase turundust

24. septembrist asub Saku Õlletehase turundusdirektor Kadri Ärm juhtima ka Läti õlletootja Aldaris turundusvaldkonda.

Ärmi sõnul on see unikaalne väljakutse. "Saan selle vastu võtta, teades meie turundusmeeskonna tugevust ja võimet Saku brände edukalt edasi viia. Vaatamata samale valdkonnale ja selle ühisosadele, on kahe ettevõtte tooteportfellide ja turundustegevuse vahel väga palju erinevusi. Õlu on alati olnud osa kohalikust ajaloost ja kultuurist. Aldaris kui üks Läti esinduslikumaid kaubamärke peegeldab kohalikku kultuuri ja ühiskonna väärtusi, mis omakorda nõuab sealset tarbijat ja tema maitseeelistusi arvestavat turundust," rääkis ta.

Saku Õlletehase juhatuse esimees Margus Kastein nimetas Ärmi uut vastutusvaldkonda kõrgeks tunnustuseks tema senisele tööle ja kogu Saku turundusmeeskonnale. "Tegu on ainulaadse koostöömudeliga kogu Carlsbergi grupis ja see saab teoks tänu Saku Õlletehase turundustöö praegusele tugevale baasile," lausus ta.

Turundusvaldkonna põhiülesanneteks nii Saku Õlletehases kui Aldarises on turundusstrateegia väljatöötamine ja elluviimine, tooteportfelli strateegia ja turundusplaanide arendamine ning kommertsplaanide elluviimine koostöös teiste valdkondadega.  

Kadri Ärm on lõpetanud EBSi rahvusvahelise ärijuhtimise eriala ning kaitsnud rahvusvahelise ärijuhtimise magistrikraadi Londoni Ülikoolis. Saku Õlletehase ASi turundusdirektorina asus ta tööle jaanuaris 2010, enne seda on Ärm töötanud turundusjuhina ASides EMT ja Coca-Cola Joogid.

Aastast 2008 on Saku Õlletehas rahvusvahelise õllekontserni Carlsberg liige.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077