BLRT esineb meremessil laevade kaitsjana

Täna algab Hamburgis suurim rahvusvaheline merendusmess SMM 2012, millest võtab üheksandat korda osa ka tööstuskontsern BLRT.

“Seekord näitab meie kontsern ennast kui laevade kaitsja, eestkostja," ütles BLRT Grupi juhatuse esimees Fjodor Berman. "Meie spetsialistid on võimelised osutama kõiki teenuseid, mis on vajalikud laeva kogu elutsükli jooksul – disain ja projekteerimine, laevaehitus, laevaremont, moderniseerimine, utiliseerimine.”

BLRT-l on ette näidata nii maailma suurim gaasi jõul töötav praam Boknafjord kui ka kõige keskkonnasõbralikumad puksiirid Gaia ja Geo. Peagi täieneb see nimekiri kalapüügilaeva Gitte Henning ja põhjasüvenduslaev Macuti võrra.

BLRT Grupp on üks Balti juhtivaid tööstuskontserne, mis viimased seitse aastat on pälvinud ka Eesti konkurentsivõimelisima tööstusettevõtte tiitli. Sel aastal tähistab kontsern 100 aasta juubelit. BLRT Grupp ühendab kümneid ettevõtteid, nende hulgas viit laevatehast: Tallinn Shipyard Eestis, Western Baltija Shipbuilding ja Western Shiprepair Leedus, Turku Repair Yard Soomes ja Fiskerstrand BLRT Norras.

Messi SMM 2012 avavad täna Hamburg Messe und Congress GmbH president Bernd Aufderheide, Saksamaa majandus- ja tehnoloogiaminister Philipp Rösler ja Hamburgi linnapea Olaf Scholz. BLRT Gruppi esindavad üritusel kontserni arendusdirektor Otto Lenhart ja kommunikatsioonidirektor Katja Ljubobratets. Homme külastab messi ka BLRT Grupi juhatuse esimees Fjodor Berman.

Osale arutelus

  • Ave Lepik

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Tööstusuudiseid sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Statistika

Valdkonna töökuulutused

KLINKMANN EESTI AS otsib MÜÜGIJUHTI

Klinkmann Eesti AS

26. veebruar 2019

RECTICEL otsib QHSE INSENERI

Tammiste Personalibüroo OÜ

21. veebruar 2019

TECH SYSTEMS otsib PROJEKTEERIJA-KONSTRUKTORIT

Tech Systems OÜ

28. veebruar 2019

Teabevara