Autor: Ave Lepik • 3. september 2012
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

BLRT esineb meremessil laevade kaitsjana

Täna algab Hamburgis suurim rahvusvaheline merendusmess SMM 2012, millest võtab üheksandat korda osa ka tööstuskontsern BLRT.

“Seekord näitab meie kontsern ennast kui laevade kaitsja, eestkostja," ütles BLRT Grupi juhatuse esimees Fjodor Berman. "Meie spetsialistid on võimelised osutama kõiki teenuseid, mis on vajalikud laeva kogu elutsükli jooksul – disain ja projekteerimine, laevaehitus, laevaremont, moderniseerimine, utiliseerimine.”

BLRT-l on ette näidata nii maailma suurim gaasi jõul töötav praam Boknafjord kui ka kõige keskkonnasõbralikumad puksiirid Gaia ja Geo. Peagi täieneb see nimekiri kalapüügilaeva Gitte Henning ja põhjasüvenduslaev Macuti võrra.

BLRT Grupp on üks Balti juhtivaid tööstuskontserne, mis viimased seitse aastat on pälvinud ka Eesti konkurentsivõimelisima tööstusettevõtte tiitli. Sel aastal tähistab kontsern 100 aasta juubelit. BLRT Grupp ühendab kümneid ettevõtteid, nende hulgas viit laevatehast: Tallinn Shipyard Eestis, Western Baltija Shipbuilding ja Western Shiprepair Leedus, Turku Repair Yard Soomes ja Fiskerstrand BLRT Norras.

Messi SMM 2012 avavad täna Hamburg Messe und Congress GmbH president Bernd Aufderheide, Saksamaa majandus- ja tehnoloogiaminister Philipp Rösler ja Hamburgi linnapea Olaf Scholz. BLRT Gruppi esindavad üritusel kontserni arendusdirektor Otto Lenhart ja kommunikatsioonidirektor Katja Ljubobratets. Homme külastab messi ka BLRT Grupi juhatuse esimees Fjodor Berman.

Jaga lugu
Toostusuudised.ee toetajad:
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077