Autor: Ain Alvela • 18. aprill 2012
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Kunstiakadeemia pakub töösturitele koostööd

20. aprillil kell 14.00 toimub koostöös Loov Eestiga Eesti Kunstiakadeemia Rüütelkonna hoones esimene EKA EXPO ehk koostöövõimalusi tutvustav päev. 

Lisaks söögi- ja saunaobjektidele on väljas mitmeid näiteid koostööprojektidest.  Näha saab disaini- ja arhitektuurilahendusi, prototüüpe ja kavandeid ning kuulata seminari koostöö- ja rahastamisvõimalustest.  Oodatud on kõik huvilised, kuid eriti ettevõtjad ja organisatsioonid, kes soovivad oma tooteprotfelli mitmekesistada või värskendada uute toodetega.

Kogu ürituse kestel saab erinevate osakondadega vahetult suhelda, luua kontakte ja saada lisainfot, kuidas arendada koostööd, näiteks erinevate EASi toetuste abil.

Esindatud on enamus EKA osakondadest: arhitektuur- ja sisearhitektuur, keraamika ja klaasikunst, moedisain, nahakunst, tekstiilidisain, tootedisain, graafiline disain, ehte- ja sepakunst, vabad kunstid, avatud akadeemia.

Info ja registreerimine: www.coop.artun.ee

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077