Autor: Virge Haavasalu • 15. märts 2012
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Arengufond loodab Ilmarisest raha tagasi saada

Kuna Arengufond on investeerinud 10 miljonit krooni ehk pea 640 000 eurot Ilmarise emafirmasse Ilmarine Engineering, mis ei ole pankrotis, siis ei ole võimatu emafirma tegevuse edukal ümberkorraldamisel siiski investeering edaspidi tagasi saada, uskus Arengufondi esindaja ja Ilmarise nõukogu liige Indrek Kelder.

Kelderi sõnul oli Arengufond Ilmarise emafirma osanikuna ettevõtte olukorrast teadlik ja pankrotiavalduse esitamise otsusest informeeritud.

Tema sõnul on lühikeses perspektiivis raske ennustada, kas Arengufond võiks oma raha tagasi saada. "Ilmarine Engineering OÜ poolt tütarettevõttesse paigutatud raha oli küllalt märkimisväärne," märkis ta. "Ilmarine Engineering OÜ tegevuse edukal ümberkorraldamisel ei ole see siiski pikas perspektiivis võimatu."

Pikemalt loe tänasest Äripäevast.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077