Rakvere Lihakombinaat müüs detsembris küpsetatud ja küpsetusvalmis ahjulihasid 30 tonni enam, kui aasta tagasi.
Rakvere kombinaat müüs elmise aasta viimases kvartalis kokku üle 2000 tonni liha. Varasemate aastatega võrreldes jõi jõulumüügi periood lühiajaliseks, koondudes detsembri kahele lõpunädalale. Kui ahjupraade müüdi jõulukuul aasta varasemast 30 tonni enam, siis verivorstide müügid jäid aasta viimases kvartalis 2010. aasta tasemele. Rakvere Lihakombinaadi turundusdirektor Triin Lõoke ütles, et jõulude ajal on tarbijad vähem hinnatundlikud ning inimesed peavad kõige olulisemaks head maitset ja mugavust. “Hooajaks turule toodud mugavas küpsetuskarbis ahjulihade müügimahud kahekordistusid ning müügikogus suurenes 30 tonni võrra,” lausus Lõoke ning täpsustas, et tarbijate lemmiktoodeteks kujunesid Rukkileivakattega ahjukael, Õllepraad ning Mee-mandlikattega ahjufilee.
Verivorstide müük oli jõulunädalal 114 tonni mis on 7% rohkem kui aasta tagasi. Kasvule aitasid kaasa uus Rukkiverivorst ning Laste verivorst jõhvikatega. Pühadenädala jõulupraadide müügikogus oli ligi 15 tonni võrra suurem võrreldes eelmise aasta sama perioodiga.
See teema pakub huvi? Hakka neid märksõnu jälgima ja saad alati teavituse, kui sel teemal ilmub midagi uut!
Seotud lood
Kui seni on elektriautod olnud märgatavalt kallimad kui hübriidajamiga sõidukid, siis Opel seab uue standardi, tuues turule uue Frontera, kus nende kahe ajamitüübi hinnavahe on minimaalne. Kas see tähendab, et elektriauto valimine on nüüd lihtsam kui kunagi varem?