30 tonni ahjupraade eelmisest aastast rohkem

Rakvere Lihakombinaat müüs detsembris küpsetatud ja küpsetusvalmis ahjulihasid 30 tonni enam, kui aasta tagasi.

Rakvere kombinaat müüs elmise aasta viimases kvartalis kokku üle 2000 tonni liha. Varasemate aastatega võrreldes jõi jõulumüügi periood lühiajaliseks, koondudes detsembri kahele lõpunädalale. Kui ahjupraade müüdi jõulukuul aasta varasemast 30 tonni enam, siis verivorstide müügid jäid aasta viimases kvartalis 2010. aasta tasemele. Rakvere Lihakombinaadi turundusdirektor Triin Lõoke ütles, et jõulude ajal on tarbijad vähem hinnatundlikud ning inimesed peavad kõige olulisemaks  head maitset ja mugavust. “Hooajaks turule toodud mugavas küpsetuskarbis ahjulihade müügimahud kahekordistusid ning müügikogus suurenes 30 tonni võrra,” lausus Lõoke ning täpsustas, et tarbijate lemmiktoodeteks kujunesid Rukkileivakattega ahjukael, Õllepraad ning Mee-mandlikattega ahjufilee.

Verivorstide müük oli jõulunädalal 114 tonni mis on 7% rohkem kui aasta tagasi. Kasvule aitasid kaasa uus Rukkiverivorst ning Laste verivorst jõhvikatega. Pühadenädala jõulupraadide müügikogus oli ligi 15 tonni võrra suurem võrreldes eelmise aasta sama perioodiga.

Osale arutelus

  • Tanel Raig

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Tööstusuudiseid sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Statistika

Valdkonna töökuulutused

KLINKMANN EESTI AS otsib MÜÜGIJUHTI

Klinkmann Eesti AS

26. veebruar 2019

TECH SYSTEMS otsib PROJEKTEERIJA-KONSTRUKTORIT

Tech Systems OÜ

28. veebruar 2019

RECTICEL otsib QHSE INSENERI

Tammiste Personalibüroo OÜ

21. veebruar 2019

Teabevara