Autor: Tanel Raig • 7. november 2011
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Mööblitöösturid räägivad järgmise aasta äriplaanist

Äripäeva seminaril Mööblitööstuse äriplaan 2012 jagavad oma järgmise aasta ideid Eesti suurima mööblitootja OÜ Bellus Furnitur juhatuse liige Rolf Kristian Relander ja eduka eksportija AS Suwem turundusjuht Mart Nilson.

Lisaks ettevõtete äriplaanidele räägitakse seminaril kuhu ja kuidas järgmisel aastal müüa. Mööblitööstuse eksporditurge hästi tundev Standardi juhatuse liige Priit Tamm annab visiooni, kus tema arvates on järgmisel aastal mööblitootjate jaoks perspektiivsed eksporditurud. Eesti suurima mööbli veebimüügikanali ja Soomes üha kiiremat kasvu näitava ON24 nõukogu liige Peep Kuld räägib, mida ootab jaekaupmees Eesti ja Soome turul mööblitootjalt. Laiema ülevaate tööstuse arengusuundadest maailmas annab Arengufondi majandusekspert Heido Vitsur.

Seminaril antakse ülevaade ka valdkondadest, milles tehtavad kulutused mõjutavad järgmisel aastal oluliselt mööblitööstuste eelarveid. Puiduturu ekspert, Eesti Metsaseltsi president Heiki Hepner annab ülevaate puiduturu hindadest 2012. aastal ning tööjõu- ja palgauuringuid tegeva Fontes PMP partner Irja Rae räägib, kuidas käitub tööstussektori tööjõuturg 2012. aastal.

Seminar „Mööblitööstuse äriplaan 2012“ toimub 17. novembril Meriton Grand Conference & Spa Hotell. 9. Novebrini saab seminarile registreerida sooduhinnaga 149 eurot + käibemks. Täpse info ürituse kohta leiab SIIT. Registreerida saab seminarile SIIT.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077