Autor: Tanel Raig • 4. november 2011

RLK müüb kvartaliga üle 2000 tonni liha

Rakvere Lihakombinaat plaanib aasta viimase kolme kuuga müüa jahutatud ja maitsestatud liha kokku 2018 tonni, millest üle 40% ostetakse kaubanduses jõulukuul.

Rakvere Lihakombinaadi turundusdirektori Triin Lõokese kinnitusel plaanib ettevõte sel aastal müüaahjupraade mullusest 8% enam. “Jõulude ajal on kõige menukamateks tootekategooriateks talvepraed ning kodumaine jahutatud sealiha,” ütles Lõoke ning lisas, et talveperioodil läheb sealihast kõik kaubaks, alates välis- ja sisefileest, kaelakarbonaadist ning praetükkidest lõpetades peekoniga.

Turundusdirektori sõnul tõusevad detsembris lisaks lihale müüginumbrite tippu ka verivorstid: “Jõulukuul süüakse Eestis 40% aastasest verivorsti kogusest ja ainuüksi meie müüme  detsembris 300 tonni veretooteid.” Lõoke lisas, et aasta viimases kvartalis plaanib Rakvere müüa kokku 525 tonni veretooteid, mis teeb müügikasvuks eelmise aastaga võrreldes 5%.

Jõuluperioodiks on ettevõttel plaanis tootmisse ka abitööjõudu kaasata, palgates täiendavalt kuni 25 inimest.

Jaga lugu
Toostusuudised.ee toetajad:
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudised.ee toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077