VKG Oil sai uue müügijuhi

VKG Oil ASi uue müügijuhina asus 10. oktoobril tööle Leonid Palubis.

„Tema on kauaotsitud peenkeemiatoodete spetsialist, kes hakkab turustama VKG kõige kallemaid tooteid -  fenoole, millede ühe kilo hind võib ulatuda kuni 800 dollarini,“ tutvustas VKG pressiesindaja Liina Reinsaar. Viimaste aastate jooksul on VKG Oil käivitanud puhaste peenkeemiatoodete tootmise suuremates tootmismahtudes ning hetkel on ettevõte valmis tootma kuni sada tonni puhtaid kemikaale. Fenoolide kasutusvaldkonnad on väga erinevad alates parfümeeriast, farmaatsiast kuni rehvitööstuseni (k.a juustevärvid, UV filtrid jne), selgitas Reinsaar.

Reinsaare sõnul ei ole uus valdkond Palubisele kindlasti lihtne, aga VKG Oil on juba teinud head eeltööd - ettevõttel on kliente Jaapanist, Indiast ning Euroopast. „Uuelt inimeselt ootame valdkonna arendamist ja VKG Oil peenkeemiatoodete turustamist,“ lisas Reinsaar.

Palubis on eelnevalt töötanud ASis Kamoil ja OÜs EXIM Chemicals müügijuhina.

Osale arutelus

  • Tanel Raig

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Tööstusuudiseid sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Statistika

Valdkonna töökuulutused

RECTICEL otsib QHSE INSENERI

Tammiste Personalibüroo OÜ

21. veebruar 2019

TECH SYSTEMS otsib PROJEKTEERIJA-KONSTRUKTORIT

Tech Systems OÜ

28. veebruar 2019

KLINKMANN EESTI AS otsib MÜÜGIJUHTI

Klinkmann Eesti AS

26. veebruar 2019

Teabevara