Autor: Tanel Raig • 12. oktoober 2011
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

VKG Oil sai uue müügijuhi

VKG Oil ASi uue müügijuhina asus 10. oktoobril tööle Leonid Palubis.

„Tema on kauaotsitud peenkeemiatoodete spetsialist, kes hakkab turustama VKG kõige kallemaid tooteid -  fenoole, millede ühe kilo hind võib ulatuda kuni 800 dollarini,“ tutvustas VKG pressiesindaja Liina Reinsaar. Viimaste aastate jooksul on VKG Oil käivitanud puhaste peenkeemiatoodete tootmise suuremates tootmismahtudes ning hetkel on ettevõte valmis tootma kuni sada tonni puhtaid kemikaale. Fenoolide kasutusvaldkonnad on väga erinevad alates parfümeeriast, farmaatsiast kuni rehvitööstuseni (k.a juustevärvid, UV filtrid jne), selgitas Reinsaar.

Reinsaare sõnul ei ole uus valdkond Palubisele kindlasti lihtne, aga VKG Oil on juba teinud head eeltööd - ettevõttel on kliente Jaapanist, Indiast ning Euroopast. „Uuelt inimeselt ootame valdkonna arendamist ja VKG Oil peenkeemiatoodete turustamist,“ lisas Reinsaar.

Palubis on eelnevalt töötanud ASis Kamoil ja OÜs EXIM Chemicals müügijuhina.

Jaga lugu
Toostusuudised.ee toetajad:
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077