Autor: Tanel Raig • 3. oktoober 2011
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Kreenholmi vara on ostmas pankrotistunud telekommunikatsiooni ärimehed

Pankrotis Kreenholmi Valduse ASi vara kavatseb omandada augustis Tallinnas registreeritud New Krenholm Holding OÜ.

“Hakkame kangaid värvima ja voodipesu õmblema. Toodangut turustame traditsiooniliselt Skandinaavias, Baltimaades ja Venemaa loodeosas,” vahendas ajaleht Põhjarannik ettevõtte juhti Vadim Šabarovit. Pankrotivara ostulepingu sõlmimise tähtaeg on talvel.

Lisaks Šabarovile on New Krenholm Holdingu osanik ja juhatuse liige ka Ivo Saluoks. Mõlemad nad kuulusid enne seda 2010. aastal pankrotti läinud telekommunikatsiooniettevõtte AS Norby Telecom juhatusse.

Jaga lugu
Toostusuudised.ee toetajad:
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077