Autor: Tanel Raig • 26. september 2011
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Lindström Eesti müügidirektor juhib müüki Aasias

Lindström Eesti müügidirektor Vahur Vanker määrati töörõivaste üüriteenuse arendusprojekti müügijuhiks Indias ja Hiinas.

Vanker on töötanud Lindström Eesti müügidirektorina üle nelja aasta. Enne seda on ta töötanud OÜ Salesforce piirkondliku müügijuhina.

Eestis vastutab Vanker töörõivaste teenuste eest. Hiinas ja Indias on ta vastutav müügijuhtimise auditeerimise ja toetuse eest, ehk tema ülesandeks on hinnata ja arendada sealseid müügiüksusi. “Töörõivaste üüriteenus on uus kontseptsioon Aasias. Seepärast on meie peamine väljakutse tutvustada seda teenust turul ning tuua välja lihtsa ja usaldusväärse töörõivaste renditeenuse kasud,” ütles Vanker.

Perefirma Lindström asutati Soomes 1848. aastal. Praegu tegutseb tekstiiliteenuste pakkuja 20s Euroopa ja Aasia riigis. Lindström annab tööd rohkem kui 2400 inimesele. Grupi käive oli 2010. aastal 249 miljonit eurot.

Eestis alustas Lindström tegevust 1992. aastal. Ettevõttel on teeninduskeskused Tallinnas, Tartus ja Lool. Eestis on Lindströmil umbes 100 töötajat.

Jaga lugu
Toostusuudised.ee toetajad:
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077