27 000 inseneri valmis aitama Eesti ettevõtteid

Inseneride Facebooki loova Eesti idufirma GrabCADi üks asutaja Hardi Meybaum ütles eile Äripäeva seminaril, et tema firma 27 000 inseneri üle maailma on valmis aitama kõiki Eesti ettevõtteid, kel miski insener-tehniline probleem.

Meybaum esines kolmapäeval, 14. septembril Äripäeva seminaril "Kuidas jõuda tööstuses eduka koostööni teadlastega". Tema ettekande nimi oli "Kuidas väike Eesti tootja saab General Motorsiga võrdse tootearendusmeeskonna". Ülevaadet Meybaumi ettekandest võib lugeda SIIT.

Osale arutelus

  • Tanel Raig

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Seotud lood

Jälgi Tööstusuudiseid sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Statistika

Valdkonna töökuulutused

KLINKMANN EESTI AS otsib MÜÜGIJUHTI

Klinkmann Eesti AS

26. veebruar 2019

TECH SYSTEMS otsib PROJEKTEERIJA-KONSTRUKTORIT

Tech Systems OÜ

28. veebruar 2019

Teabevara