Autor: Tanel Raig • 15. september 2011
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

27 000 inseneri valmis aitama Eesti ettevõtteid

Inseneride Facebooki loova Eesti idufirma GrabCADi üks asutaja Hardi Meybaum ütles eile Äripäeva seminaril, et tema firma 27 000 inseneri üle maailma on valmis aitama kõiki Eesti ettevõtteid, kel miski insener-tehniline probleem.

Meybaum esines kolmapäeval, 14. septembril Äripäeva seminaril "Kuidas jõuda tööstuses eduka koostööni teadlastega". Tema ettekande nimi oli "Kuidas väike Eesti tootja saab General Motorsiga võrdse tootearendusmeeskonna". Ülevaadet Meybaumi ettekandest võib lugeda SIIT.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077