Eesti toidutootjad osalevad Moskva toidumessil

13. - 16. septembrini Moskvas toimuval toidumessil World Food Moscow 2011 osalevad Eetsist piimandusühistu E-Piim, AS Salvest ja V.G.A. Kaubandus AS.

Eesti toiduettevõtete eesmärk on laiendada oma müügivõrku Venemaal, teatab Eesti ettevõtete messil osalmist korraldav Eesti Põllumajandus-Kaubanduskoja. Venemaa turul on aastaid edukalt juustu müünud piimandusühistu E-Piim. Ka Salvest ja V.G.A. Kaubandus on kogenud eksportijad, kes loodavad Venemaal uusi müügivõimalusi leida. Salvesti tootevalikus on hoidised, alustades purgisuppidest kuni beebitoitudeni. V.G.A. Kaubandus on üks Eesti esimesi vinnutatud veiseliha tootjaid, kelle tooted on saadaval kaubamärgi all Beef Jerky.

Eesti ettevõtete stendid leiab hallist 8.1 (stendi numbrid K301, K303, K203).
Moskva toidumessile oodatakse umbes 60 000 külastajat, nende hulgas olulisemad Venemaa hulgimüüjad ja teised toidusektori esindajad. Messil osaleb 1380 eksponenti 56 erinevast riigist, võrreldes mullusega on osalevate ettevõtete arv 10% kasvanud. Kokku on messipinda 23 500 m2.

Osale arutelus

  • Tanel Raig

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Seotud lood

Jälgi Tööstusuudiseid sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Statistika

Valdkonna töökuulutused

TECH SYSTEMS otsib PROJEKTEERIJA-KONSTRUKTORIT

Tech Systems OÜ

28. veebruar 2019

RECTICEL otsib QHSE INSENERI

Tammiste Personalibüroo OÜ

21. veebruar 2019

KLINKMANN EESTI AS otsib MÜÜGIJUHTI

Klinkmann Eesti AS

26. veebruar 2019

Teabevara