Autor: Tanel Raig • 13. september 2011
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Eesti toidutootjad osalevad Moskva toidumessil

13. - 16. septembrini Moskvas toimuval toidumessil World Food Moscow 2011 osalevad Eetsist piimandusühistu E-Piim, AS Salvest ja V.G.A. Kaubandus AS.

Eesti toiduettevõtete eesmärk on laiendada oma müügivõrku Venemaal, teatab Eesti ettevõtete messil osalmist korraldav Eesti Põllumajandus-Kaubanduskoja. Venemaa turul on aastaid edukalt juustu müünud piimandusühistu E-Piim. Ka Salvest ja V.G.A. Kaubandus on kogenud eksportijad, kes loodavad Venemaal uusi müügivõimalusi leida. Salvesti tootevalikus on hoidised, alustades purgisuppidest kuni beebitoitudeni. V.G.A. Kaubandus on üks Eesti esimesi vinnutatud veiseliha tootjaid, kelle tooted on saadaval kaubamärgi all Beef Jerky.

Eesti ettevõtete stendid leiab hallist 8.1 (stendi numbrid K301, K303, K203).

Moskva toidumessile oodatakse umbes 60 000 külastajat, nende hulgas olulisemad Venemaa hulgimüüjad ja teised toidusektori esindajad. Messil osaleb 1380 eksponenti 56 erinevast riigist, võrreldes mullusega on osalevate ettevõtete arv 10% kasvanud. Kokku on messipinda 23 500 m2.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077