Autor: Alyona Stadnik • 30. august 2011
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Jüri Käo: Kasvud oodatust madalamad

Kui Euroopas peaks asi minema tõsiseks, siis majanduslangus tuleb, ütles Jüri Käo tänases Äripäevas.

Täna peab arvestama sellega, et majanduskasvu prognoosidesse tuleb suhtuda väga konservatiivselt. Mina ei näe, et otseselt läheb majanduslanguseks, kasvuprotsendid tulevad ilmselt madalamad kui oleme oodanud. Eesti majandust vedavad eksporditurud on kõik täna nõrgenemas. Põhiküsimus on euro olukord, kui seal peaks midagi juhtuma, siis tuleb kindlasti majanduslangus. Peame hinge kinni pidama ja lootma, et eurokriisile suudetakse leida sellist lahendust, et kollapsit ei tule, leiab Käo.

Jaga lugu
Toostusuudised.ee toetajad:
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077