Autor: Tanel Raig • 13. juuli 2011
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Kolmandik tööpakkumisi kuulub tööstustele

Eesti töötukassa vahendatavatest tööpakkumistest kuulub kolmandik tööstusettevõtele, kellel oli juunis pakkuda 2531 töökohta.

Uusi tööpakkumisi lisandus tööstusettevõtetelt juunis 1329. Kõige rohkem oli tööpakkumisi metalli- ja puidutööstusega seotud aladele, aga ka tekstiiili- ja toiduainetööstuses. Tööstusettevõtted vajavad peamiselt oskus- ja lihttöölisi. Ametialadest otsiti kõige rohkem keevitajaid, masinõmblejaid, lukkseppi, õmblejaid ja pagareid.

Suurima arvu töökohti on töötukassale vahendada andnud toiduainetööstusettevõte AS Põltsamaa Felix, tööstus-ja meditsiinielektroonikat tootev ettevõtte Enics Eesti AS  ja personaliotsingufirma Finesta Baltic OÜ, kes otsis töötajaid elektroonikatööstusele.

Jaga lugu
Toostusuudised.ee toetajad:
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077