Autor: Tanel Raig • 13. juuli 2011

Kolmandik tööpakkumisi kuulub tööstustele

Eesti töötukassa vahendatavatest tööpakkumistest kuulub kolmandik tööstusettevõtele, kellel oli juunis pakkuda 2531 töökohta.

Uusi tööpakkumisi lisandus tööstusettevõtetelt juunis 1329. Kõige rohkem oli tööpakkumisi metalli- ja puidutööstusega seotud aladele, aga ka tekstiiili- ja toiduainetööstuses. Tööstusettevõtted vajavad peamiselt oskus- ja lihttöölisi. Ametialadest otsiti kõige rohkem keevitajaid, masinõmblejaid, lukkseppi, õmblejaid ja pagareid.

Suurima arvu töökohti on töötukassale vahendada andnud toiduainetööstusettevõte AS Põltsamaa Felix, tööstus-ja meditsiinielektroonikat tootev ettevõtte Enics Eesti AS  ja personaliotsingufirma Finesta Baltic OÜ, kes otsis töötajaid elektroonikatööstusele.

Jaga lugu
Toostusuudised.ee toetajad:
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudised.ee toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077