Autor: Silvia Kruusmaa • 29. aprill 2011
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Omanikud investeerisid paberivabrikusse 1,9 miljonit

Omanikud investeerisid bürootarbeid tootva endise Kohila paberivabriku seadmetesse 1,9 miljonit eurot ning plaanivad tehase müüki poole võrra suurendada.

Tänavu jaanuaris kolmandiku tehase omanikfirmast omandanud investeerimisfirma Brave Capital juhi Veljo Kuuse sõnul osteti seni renditud KP Factory masinad välja ning soetati juurde ka uusi seadmeid.

KP Factory enamusosanik Kuno Pindmaa sõnul tegutseb ettevõte plaanipäraselt ning kasvav toodangumaht läheb peamiselt ekspordiks Skandinaaviasse ja Põhjamaadesse. “Koduturule toodetakse kooli ja kontoritarbeid College kaubamärgiga. Tänavuseks aastaks prognoosime ettevõttele nelja miljoni eurost käivet,“ lisas Pindmaa.

Rapla maakonna üks suurimaid tööandjaid, Kohila kontoritarvete tehas hõlmab 13-hektarilisel territooriumil tegutsevat tehasekompleksi koos sisseseadega.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077