Autor: Alyona Stadnik • 20. aprill 2011
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Net Group laieneb Saksamaale

Net Group allkirjastas firmaga Dynamic Utilities GmbH lepingu, mille järgi müüakse Saksa turul e-kaubandusrakenduste ja energiaportaalide vahendusel Syneralli energialahendusi.

Dynamic Utilitiesi mitmekesistab koostöö Syneralliga oluliselt nende Saksamaal pakutavaid energialahendusi. Synerall annab Saksamaal lisaväärtuse uutele energiaprotsessidele ning suurendab ühtlasi energiaklientide tulumudelite võimalusi.

"Saksamaa on meie jaoks väga oluline turg," ütles Syneralli müügi- ja turundusdirektor Michael Zinsmeister. "Partnerlus sedavõrd lugupeetud ja aktiivse ettevõttega nagu Dynamic Utilities avaldab kindlasti positiivset mõju meie tegevusele ja müügimahtudele Saksa turul," kommenteeris Zinsmeister.

Mis on mis:

Net Group OÜ on Eesti erakapitalil põhinev uue põlvkonna infotehnoloogia ettevõte, mille eesmärk on olla juhtiv infojuhtimise ning -haldamise riist- ja tarkvaralisi lahendusi pakkuv ettevõte Eestis, Balti riikides. Eesmärgid saavutatakse kõrgete eetiliste hoiakute, professionaalse juhtimise ja pakutavate lahenduste ning motiveeritud töötajate ning partnerite vahelise koostööga.

Net Group välja töötatud läbipaistev ettevõtlusrakendus Synerall on mõeldud energiaturul aktiivselt osalevatele ettevõtetele. Syneralli uus, interaktiivne ja kasutajasõbralik veebiportaal pakub võimalusi energia-alaste andmete täielikuks visualiseerimiseks ja läbipaistvuse tagamiseks, kajastades era- ja ärisektori klientide tarbimismahtusid. Syneralli abiga on tarbijatel võimalik oma energiatarbimist ja sellega seonduvat informatsiooni igal ajal jälgida, rakendades reaalajas toimivaid kontrollimehhanisme kas Interneti või nutitelefonide vahendusel.

 

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077