Autor: Birjo Must • 20. aprill 2011
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Baltika: jätkame Lotte toodetega

Baltika ASi kinnitusel on ettevõtte kaubamärk Mosaic küll peatanud oma lasterõivaste kollektsiooni loomise ja müügi, kuid Lotte toodetega jätkatakse.

20. aprilli Äripäevas ning 7. aprilli Eesti Ekspressis ilmunud väide, et Baltika on lõpetanud Lotte toodete tootmise ja müügi, ei vasta Baltika esindaja kinnitusel tõele.

„Baltika kaubamärk Mosaic on peatanud oma lasterõivaste kollektsiooni loomise ja müügi, ent jätkab Lotte toodetega,“ teatas Baltika.

Vastavalt Baltika aastaaruandes välja toodud infole peatas Baltika 2011. aastast Mosaici lasterõivaste loomise, tootmise ja arendamise. Mosaic pakkus seni rõivaid 2-10aastastele lastele. „Strateegilise otsuse järgi keskendub Baltika müügiefektiivsuse ja kasumlikkuse parandamisele Mosaici põhiäri ehk naiste- ja meesterõivaste kollektsioonide kaudu,“ teatas ettevõte.

Mosaici brändijuhi Brigitta Kippaku sõnul jätkab Baltika bränd Mosaic Lotte toodete tootmist, sh Lotte filmitegelaste nukud ning nende piltidega erinevad tooted.

„Sel aastal esilinastuv mängufilm „Lotte ja Kuukivi saladus" lisab pehmete mänguasjade sekka uue nuku – jänese Tik. Viimase info järgi filmitegijate poolt on filmi esilinastus augustis, ent osa uue filmiga seotud tooteid saab juba osta ning neid lisandub veel käesoleva kevade ja suve jooksul,“ lisas Kippak.

Mosaic on Lotte toodete müügiks valinud välja kõige suurema müügipotentsiaaliga kauplused: Kristiine, Rocca al Mare ning Ülemiste keskuse, Tartu Eedeni ja Tartu Kaubamaja keskuse, Pärnu Kaubamajaka ning Tallinna Moetänava kauplus. Lätis müüb Mosaic Lotte tooteid Riias oma kolmes kaupluses Spice, Alfa ja Origo keskuses.

Lisaks Mosaici kauplustele on Lotte nukud ja muud tooted müügil ka erinevate hulgimüügipartnerite juures (nt Tallinna Kaubamaja, Stockmann, Juku Mänguasjakeskus). Baltika plaanib Lotte toodete müügivõrgu laiendamist.

Jaga lugu
Toostusuudised.ee toetajad:
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077