Autor: Silvia Kruusmaa • 13. aprill 2011
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Reta Puit plaanib tootmismahu neljakordistamist

Saaremaa suuremaid puiduettevõtteid OÜ Reta Puit plaanib tootmiskompleksi laiendamise järel tootmismahtu neljakordistada, kirjutas Meie Maa.

“Loodame toodangu mahtu pärast tootmisbaasi laiendamist neli korda kasvatada, kuid enne on sellest vara rääkida, kui laiendus valmis,” lausus OÜ Reta Puit direktor Andres Kirst. Samuti pole praegu veel teada, kui palju uusi töökohti puidufirma laiendamine loob.

Kaarma vallavalitsus väljastas hiljuti OÜ-le Reta Puit projekteerimise lähteseisukohad. Firma kavade kohaselt rajatakse lisaks tootmishalli laiendamisele ka katlamaja ning kaks puidukuivatit ning puiduhakke hoidla.

Kui praegu on Ringteel asuva puidufirma tootmishall 21 meetri pikk ja 11 lai, siis pärast laiendust lisandub halli pikkusele 24 ja laiusele 14 meetrit.

“Toodet ja turgu on,” põhjendas Andres Kirst laienemisplaane.

 

Jaga lugu
Toostusuudised.ee toetajad:
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077