Neinar Seli firma käive kasvas 14%, ligi 400 miljonini

Tootmis- ja kinnisvaraettevõtteid ühendav AS Rondam Grupp kasvatas auditeeritud andmetel mullu käivet 13,6 protsenti, 397,6 miljoni kroonini (25,5 miljonit eurot).

Neinar Seli ainuomanduses kontserni ettevõtted teenisid kokku 18 miljonit krooni (1,15 miljonit eurot) kasumit, mis on võrreldes eelnenud aastaga 44,5% enam.

Kontserni juhtiva ASi Estiko juhatuse liikme Ain Tammvere sõnul avaldas konsolideeritud majandustulemustele positiivset mõju eelkõige Estiko-Plastari areng. "Suutsime aasta jooksul kindlustada oma positsioone Baltimaades ning kahekordistada ekspordikäivet Skandinaavias,“ märkis ta. 

Kontserni kuuluvate tootmisettevõtete ekspordimaht kasvas möödunud aastal ligi kolmandiku võrra, 105 miljonilt 141 miljoni kroonini. Ekspordimahtude suurenemisele Skandinaavia turgudel aitas kaasa eelmisel aastal saadud rahvusvaheline BRC/IoP sertifikaat, mis on hankekonkurssidel osalemise eeltingimus.

Tammvere sõnul edenesid tootmise kõrval ka kinnisvaraprojektid. "Neist suurimas, Tasku keskuses läbi viidud kontseptsiooniuuendus kahekordistas aasta teises pooles külastusi ning kasvatas kaupluste käivet kolmandiku võrra," märkis ta.

ASi Rondam Grupp kuuluvad plastpakendeid ja pakkematerjale tootev AS Estiko-Plastar ning kinnisvaraarendusele ja üürimisele keskendunud Estiko Investeeringute AS, AS Emajõe Kaubahall, AS Emajõe Ärikeskus, AS Tasku Keskus, AS Station Hotel, OÜ E-Kaubamaja, OÜ Estiko Kinnisvarahaldus ja AS Estiko.

Aruandeaastal töötas kontserni ettevõtetes kokku 170 inimest. Võrreldes eelnenud aastaga töötajate arv ei muutunud.

Osale arutelus

  • Indrek Kald

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Tööstusuudiseid sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Statistika

Valdkonna töökuulutused

RECTICEL otsib QHSE INSENERI

Tammiste Personalibüroo OÜ

21. veebruar 2019

TECH SYSTEMS otsib PROJEKTEERIJA-KONSTRUKTORIT

Tech Systems OÜ

28. veebruar 2019

KLINKMANN EESTI AS otsib MÜÜGIJUHTI

Klinkmann Eesti AS

26. veebruar 2019

Teabevara