Felixi juht: oleme samuti mõnest poeketis välja jäänud

Põltsamaa Felixi juhi Anti Orava sõnul on kõige olulisem poekettide puhul koostöövaimu olemasolu ja tingimuste sobivus.

„Kui koostöö tingimused ei sobi üldse, on arusaamatud, nõudvad või on kuidagi diskrimineerivad, siis ei ole mõtet sinna  poeketti müüa,“ vastas Orav Äripäeva päevaküsimusele, mis paneks teda loobuma koostööst poekettidega.

Orav lisas, et oluline on ka koostöötahe. „Kui sa näed, et ei ole mingit soovi koostööks või tahtmist läbi rääkida, ei ole midagi teha,“ lausus Orav.

Orava sõnul läheb praegu kõikide poekettidega koostöö edasi väiksemate eranditega.  „Me oleme ka viimase viie aasta jooksul mõnest poeketist välja jäänud,“ rääkis Orav. Ta lisas, et selliseid olukordi võib juhtuda ja mitte ainult Eestis. „Ei saada kokkuleppele ja siis mossitatakse eri nurkades, pärast tullakse jälle tagasi,“ rääkis Orav oma kogemusest.

Päevaküsimus tulenes Tere piimatööstusest, kes peatas nädalavahetusel kõikide Tere toodete tarnimise Comarketi kauplustele ning lõpetas Comarketi poolse lepingu rikkumise ja usalduse kaotuse tõttu koostöö ettevõttega.
 

Osale arutelus

  • Alyona Stadnik

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Seotud lood

Jälgi Tööstusuudiseid sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Statistika

Valdkonna töökuulutused

KLINKMANN EESTI AS otsib MÜÜGIJUHTI

Klinkmann Eesti AS

26. veebruar 2019

TECH SYSTEMS otsib PROJEKTEERIJA-KONSTRUKTORIT

Tech Systems OÜ

28. veebruar 2019

Teabevara