Autor: Katre Pilvinski • 25. veebruar 2011
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Kohtla-Järve Soojus investeeris 12 miljonit eurot soojuselektrijaama

Tuleval nädalal avatakse AhtmesKohtla-Järve Soojuse Ahtme soojuselektrijaama (SEJ) tipu- ja reservkoormuse katlamaja, millesse investeeriti 12,5 miljonit eurot.

Rajatud 100 MW soojusvõimsusega gaasiküttel katlamajaga tagatakse Jõhvi ja Kohtla-Järve Ahtme linnaosa soojusenergiaga varustamine kütmise tipphooajal ja vajaliku võimsuse reservi, teatas Kohtla-Järve Soojus. Kogu Ahtme SEJ tipu- ja reservkoormuse katlamaja rajamise investeering ulatus ca 12,5 miljoni euroni.

AS Kohtla-Järve Soojus käitleb soojus- ja elektrienergia koostootmisjaama Ahtmes ning Ahtme-Jõhvi soojusvõrke. AS Kohtla-Järve Soojus varustab kaugküttega Jõhvi linna, Kohtla-Järve Ahtme linnaosa ja Jõhvi valla elanikke, ettevõtteid ja organisatsioone.

Jaga lugu
Toostusuudised.ee toetajad:
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077