Autor: Alyona Stadnik • 18. veebruar 2011
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Kivine: kiiret kasvu leiab toiduainetööstuses  

Tere juhatuse liikme Ülo Kivine leiab, et praegu tuleks kiire kasvu eesmärgil luua ettevõtteid toiduainetööstusesse.

"Vaadates viimase aja sündmusi just soojema kliimaga riikides ja ka nendes riikides, kus loodus ei ole just kõige armulisem olnud ning kui vaadata üldist tarbimise kasvu ja inimeste arvu kasvu, siis ma paneks kaardid toiduainetööstusele," lausus Kivine selle peale, kuhu võiks praegu luua uut kiiresti kasvavat ettevõtet.

Kivine täpsustas, et peab silmas tooteid, mis on inimestele eluks vajalikud. "Kindlasti esmased toiduained ja ka sellega kaasnenud põllumajandussaadused," märkis ta.

Eile toimus Äripäeva kiiresti kasvavate ettevõtete Gaselli kongress. Tuli välja, et Gaselli TOPis on kõige enam kaubandus- ja ehitusettevõtteid. Äripäeva küsib täna, et kui praegu luua ettevõtte eesmärgiga, et see kasvaks kiiresti, siis mis valdkonda.

Jaga lugu
Toostusuudised.ee toetajad:
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077