Autor: Anne Oja • 1. jaanuar 2011
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Eesti Energia taasavas iseteeninduse

Eesti Energia viis oma arveldussüsteemid eurole üle ning kella 14-st on veebilehel asuv iseteeninduskeskkond jälle avatud, teatas ettevõte.

Seega saab nüüd taas iseteeninduses elektrinäite teatada ning kohe ka eurodes koostatud elektriarve tasuda. Mõne panga puhul võib täna siiski internetipangas maksmisel probleeme esineda, lisas Eesti Energia.

Eesti Energia müügi- ja teenindusdirektor Sten Argose sõnul läks Eesti Energia eurole üle tõrgeteta. „Ettevalmistustega alustasime rohkem kui pool aastat tagasi ning täna öösel ja hommikul toimunud testimised näitasid, et saame oma iseteeninduskeskkonna avada homse hommiku asemel juba täna,“ kommenteeris ta.

Kõik alates 1. jaanuarist väljastatud elektriarved on koostatud eurodes. Arvel on toodud ka summa kroonides, kuid sellel on teavitav eesmärk.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077