Autor: Anne Oja • 26. detsember 2010
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Lenne püsib stabiilsel kursil

Väikelaste rõivaid valmistava õmblusettevõtte OÜ Lenne juht Urmas Leeman ütles tänavusi tulemusi ja järgmise aasta plaane kommenteerides, et suurt langust pole neil masuaastatel olnud, kuid pole oodata ka suuri hüppeid.

Urmas Leeman lausus hetkeolukorda kommenteerides: "Käive on kasvanud küll, kuid mitte väga oluliselt, kuskil 7%. Meil ei olnud suurt langust, tegutsesime stabiilselt."

Leeman lisas, et järgmisel aastal kasvab käive ilmselt samuti protsentides, mitte kümnetes protsentides. "Suuri hüppeid ei tule," ütles ta.

Lenne teenis 2009. aastal 135,4 miljoni kroonise käibe juures 56,8 miljonit krooni kasumit. 2008. aasta käibeks oli 124,5 miljonit ja kasumiks 4,1 miljonit krooni. Samas olid suured erinevused finantstuludes ja –kuludes.

Kui 2008. aasta jäi kokkuvõttes 20,1 miljoni krooniga miinusesse, siis 2009. aasta finantside poolelt 4,5 miljoni krooniga plussi. Varud kukkusid 2008. aasta 2,1 miljoni krooni tasemelt 0,3 miljoni krooni piirist allapoole.

 

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077